Kombinezoni

 
 
 
  • info@kolesarskidresi.si
  • +386 1 777 50 73 (9:00 - 16:00)
 
 
 
 
Kombinezoni
 
 

Kombinezoni

Raven cene
Proizvajalci
Filtriranje izdelkov po proizvajalcih
Dostopnost
Filtriraj po dostopnosti izdelkov
VELIKOST
 
 

Kombinezoni

Razvrsti po: Padajoče zaporedje
Prikaži na strani:
 
Spodnje perilo zahvaljujoč tkanini Carbon SIXS Underwear® omogoča naravno termoregulacijo in varuje kožo tudi med najtoplejšimi dnevi. Enodelno perilo je brezšivno in ga lahko uporabite za različne športne aktivnosti. Primerno je tudi za spodnji sloj potapljaške opreme ali pa pod smučarskim dresom. Zahvaljujoč tehnologiji, ki varuje vašo kožo pred prekomernim znojenjem, se boste vedno počutili sveže.
91,00 € 77,00 €
Kolesarski bodysuit je revolucionarni izdelek: zaradi lastnosti Carbon Activewear® se zdi, da nosite drugo kožo. Zagotavlja popolno termoregulacijo in zračnost. Odsotnost šivov na celotnem trupu prinaša udobje do izrednih ravni. Lahko ga nosite kot eno samo oblačilo v najbolj vroči sezoni (zaradi tega ima dva priročna žepa za spredaj in zadrgo) ali med vadbo v zaprtih prostorih, lahko se ujema z oblačilom linije spodnjega perila ali z dresom Carbon Activewear.
90,00 € 77,00 €
Triathlon bodysuit iz Carbon Activewear®. Zaradi izjemnih vodoodbojnih lastnosti polipropilena, bodysuit ne zadržuje tekočin in takoj razprši vodo in težo, ki jo nosi. Ker se takoj posuši, preprečuje moteče draženje in odrgnine. Odličen je pri prehodu s plavanja na kolesarjenje. Perforiran in spuščen notranji obliž zagotavlja maksimalno zmogljivost, ne da bi se namočil. Vaša koža bo vedno suha in termoregulirana, kot če bi nosili drugo kožo.
83,00 € 71,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica