Otroške aktivne in termo boksarice

 
 
 
  • info@kolesarskidresi.si
  • +386 1 777 50 73 (9:00 - 16:00)
 
 
 
 
Otroške aktivne in termo boksarice
 
 

Otroške aktivne in termo boksarice

Raven cene
Proizvajalci
Filtriranje izdelkov po proizvajalcih
Posebne skupine
Filtriraj po posebnih skupinah
Dostopnost
Filtriraj po dostopnosti izdelkov
Otroška velikost
 
 

Otroške aktivne in termo boksarice

Razvrsti po: Padajoče zaporedje
Prikaži na strani:
 
Otroške termo hlače. Zasnovana za nizke temperature zaradi toplotnih in izolacijskih lastnosti: polipropilenska preja zadržuje toploto stran od kože in ohranja vaše telo suho. Elastičen in mehak, ustreza drugi koži in zagotavlja udobje. Idealen za vse zimske športe kot spodnji sloj.
50,00 € 45,00 €
SIXS termoregulacijske hlače za celotno dolžino ščitijo vaše noge do gležnjev. Sladice, stegna in spodnji del noge so suhi in na pravi temperaturi, da dosežejo boljšo mišično zmogljivost. Uporabljajo tehnologijo originalnega ogljikovega spodnjega perila SIXS, ki ščiti vašo kožo pred čezmernim potenjem in športnikom daje vrhunsko udobje in zmogljivost. V zimskih športih nadomešča stisnjeno špranjico in predstavlja definicijsko rešitev pod ortopedskimi ali zaščitnimi ščitniki za kolena. Zasnovan je za trening in tekmovanje v vseh športih pri nizkih temperaturah. Zahvaljujoč brezhibnemu dizajnu je zagotovljeno večje udobje. Lahko ga nosite pod drugimi tehničnimi oblačili - to je skupna lastnost celotne palete izdelkov UNDERwear.
33,00 € 30,00 €
Otroško spodnje perilo iz tkanine Carbon Underwear® za otroke od 4. do 12. leta starosti. Dihljivost in termoregulacija sta vedno na vrhu - držita noge pri optimalni temperaturi v vseh pogojih. Idealen za vse športe, od kolesarjenja in tekanja do zunanjih in notranjih poletnih športov.
27,00 € 24,00 €
Detské veľkosti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica