SANTINI

 
 
 
  • info@kolesarskidresi.si
  • +386 1 777 50 73 (9:00 - 16:00)
 
 
 
Uvod > ZNAMKE > SANTINI
 
 
 

SANTINI

Raven cene
Proizvajalci
Filtriranje izdelkov po proizvajalcih
Posebne skupine
Filtriraj po posebnih skupinah
Dostopnost
Filtriraj po dostopnosti izdelkov
VELIKOST
VELIKOST NOGAVIC
VELIKOST GALOŠE
 
 

SANTINI

Razvrsti po: Padajoče zaporedje
Prikaži na strani:

 
Zasnovan tako, da poveča zmogljivost in udobje. Narejena je iz lahke tkanine z gelom za blaženje udarcev. Z dihajočo hrbtno stranjo Spider micromesh zagotavlja vrhunsko udobje. Ohranite varno oporo z nedrsečim suede-prijemalom na dlani. Odstranjevanje je enostavno z vstavki na indeksnem in srednjem prstu.
25,00 €
Izolacijska zimska vroča vročina v mehki volneni koln, edinstvena mešanica volne in poliamida.
25,00 €
Ljubimo La Vuelto! Brezkompromisne ekipne in individualne časovne preizkušnje, eksplozivne, alpske površine in spremenljive vremenske razmere naredijo Vuelto dirko, ki lahko razbije prvaka ali začne karijero za novega dirkača. Kdo bo nosil letošnji Vuelta Red dres? Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
La Vuelta je znana po svojih številnih spektakularnih višinah, in ta majica je za kolesarja, ki zaseda prvo mesto kot Kralj Klasifikacije na podlagi točk, ki jih je zbral na vsaki stopnji prelaza. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Najboljši svetovni sprinterji se bodo borili v številnih različicah te La Vuelte, ki iščejo ne samo zmagovalne faze, temveč tudi zeleno majico, simbol za kolesarja, ki je končal prvi v točkovni klasifikaciji v skladu s položajem, ki ga je osvojil v vsaki zaključeni fazi. Kolesarji bodo zbirali točke, odvisno od položaja na koncu vsake etape, kot tudi med tekaškim sprintom. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Mnogi mojstri so prišli do slave prek prve izkušnje, ki potujejo Vuelta Od letos bo najboljši izmed mladih kolesarjev, ki lahko, da bi dobili novo ceno. Bela majica, simbol prvega mladega kolesarja v generalni razvrstitvi. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Santaurio del Acebo je zasnovan za osupljivo gorsko regijo Asturias, kjer sta v letu 2019 na odru 15 in 16 stopenj La Vuelta. Faza 15 se konča na Santuario del Acebo, 16. faza pri Alto de la Cubilla. Rumena in modra barva sta vzeta iz uradne zastave regije, motiv križa, vgrajen v grafiko, pa je lokalno znan kot Cruz del la Victoria, ki ga je v 8. stoletju v odločilni bitki Covadong nosil Pelagij, prvi kralj Asturije. okrašena je z gravuro na kamnitem podstavku s kipom kralja Pelagije.Zračen, elastičen in lahek, ta majica je kot nalašč za poletno potovanje. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Prva od štirih majic Vuelte 2019 je posvečena Costa Blanca, 200 kilometrov sredozemske obale v Alicanteju, na jugovzhodni obali Španije, kjer je prvih pet stopenj. Barve so prisotni v slanih jezerih, značilnih za to regijo, in v modri barvi oceana, se grafični trak na prsih, motiv, ki predstavlja vseh 21 stopinj dirke La Vuelta, ponovi na vseh COSTA BLANCA izdelkih. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Top produkty
Koncept KILOMETRO CERO za leto 2019 je vseboval povzetek vseh grafičnih elementov in se osredotočil na ustvarjanje izjemno čistega, simboličnega dizajna. Označuje in ustvarja preprost blok gradient, ki preusmerja fokus oblikovanja neposredno na Španijo, njeno glavno mesto in celotno lepoto Vuelte. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Komplet razvit za trinajsti fazi Vuelta v letu 2019 je poklon napornem vzponu na Mount Alto de Los Machucos posajene v ostro lepo regiji Cantabria. Zasnova črpa iz dejstva, da je prehod v veliki meri armiranega betona in oddelek dosega ponavadi dvajset stopinj. Dihljiva, elastična in lahka, ta majica je idealna za poletno vožnjo. Z rokavi BODYFIT, širokim trojnim zadnjim žepom in elastičnim notranjim pasom na dnu, ki zagotavlja, da je majica med vožnjo vedno na pravem mestu.
85,00 € 68,00 €
Kratke hlače z barvno mrežo, GITevo ciklično komponento in silikon zaključevanjem na dnu. Narejene s SANTUARIO DEL ACEBO zasnovo in so idealne za dopolnitev videza z drugimi posebnimi oblačili. Inovativni ciklična komponenta GITevo, izdelana iz antibakterijskih vlaken in Twist Gel jedro, ki se po dolgih urah sedla vedno vrne v svojo prvotno obliko, je idealen za udobje, ki ga iščete med vožnjo in za zaščito najbolj občutljivih mest in omogoča popolnoma se osredotočite na svojo zmogljivost na dolge razdalje. Dol imajo silikonski premaz, ki ohranja hlače v popolnem položaju med poganjanjem.
120,00 € 96,00 €
Kratke hlače z barvno mrežo, GITevo ciklično komponento in silikon zaključevanjem na dnu. Narejene s COSTA BLANCA zasnovo in so idealne za dopolnitev videza z drugimi posebnimi oblačili. Inovativni ciklična komponenta GITevo, izdelana iz antibakterijskih vlaken in Twist Gel jedro, ki se po dolgih urah sedla vedno vrne v svojo prvotno obliko, je idealen za udobje, ki ga iščete med vožnjo in za zaščito najbolj občutljivih mest in omogoča popolnoma se osredotočite na svojo zmogljivost na dolge razdalje. Dol imajo silikonski premaz, ki ohranja hlače v popolnem položaju med poganjanjem.
120,00 € 96,00 €
Top produkty
Poletne rokavice s SANTUARIO DEL ACEBO zasnovo, z nedrsečo udarno oblogo. Dihljiv in elastičen material na hrbtni strani roke. Brez zapenjanja z ježkom za popoln anatomski oprijem. Frote material na palcu za brisanje znoja.
30,00 € 24,00 €
Poletne rokavice s COSTA BLANCA zasnovo, z nedrsečo udarno oblogo. Dihljiv in elastičen material na hrbtni strani roke. Brez zapenjanja z ježkom za popoln anatomski oprijem. Frote material na palcu za brisanje znoja.
30,00 € 24,00 €
Top produkty
Poletne rokavice s KILOMETRO CERO zasnovo, z nedrsečo udarno oblogo. Dihljiv in elastičen material na hrbtni strani roke. Brez zapenjanja z ježkom za popoln anatomski oprijem. Frote material na palcu za brisanje znoja.
30,00 € 24,00 €
Poletne rokavice s LOS MACHUCOS zasnovo, z nedrsečo udarno oblogo. Dihljiv in elastičen material na hrbtni strani roke. Brez zapenjanja z ježkom za popoln anatomski oprijem. Frote material na palcu za brisanje znoja.
30,00 € 24,00 €
Poletne nogavice COSTA BLANCA - lahke in zračne. Bodo dokončali vaš videz in zagotovili izjemno udobje, visoko zmogljivost in vzdržljivost.
14,00 € 11,00 €
Top produkty
Poletne nogavice KILOMETRO CERO - lahke in zračne. Bodo dokončali vaš videz in zagotovili izjemno udobje, visoko zmogljivost in vzdržljivost.
14,00 € 11,00 €
Poletne nogavice LOS MACHUCOS - lahke in zračne. Bodo dokončali vaš videz in zagotovili izjemno udobje, visoko zmogljivost in vzdržljivost.
14,00 € 11,00 €
Kolesarska kapica LA VUELTA. Popolna dodatni sloj pod čelado in zaščito pred soncem v vročih dneh.
13,00 € 10,00 €
Kolesarska kapa s logom SANTUARIO DEL ACEBO. Narejena je iz svežega in mehkega bombaža, ki je popolna pod čelado tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Z mrežastim vložkom za izboljšanje zračnosti.
18,00 € 14,00 €
Kolesarska kapa s logom COSTA BLANCA. Narejena je iz svežega in mehkega bombaža, ki je popolna pod čelado tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Z mrežastim vložkom za izboljšanje zračnosti.
18,00 € 14,00 €
Top produkty
Kolesarska kapa s logom KILOMETRO CERO. Narejena je iz svežega in mehkega bombaža, ki je popolna pod čelado tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Z mrežastim vložkom za izboljšanje zračnosti.
18,00 € 14,00 €
Kolesarska kapa s logom LOS MACHUCOS. Narejena je iz svežega in mehkega bombaža, ki je popolna pod čelado tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Z mrežastim vložkom za izboljšanje zračnosti.
18,00 € 14,00 €
Dres SANTINI TREK SLEEK99 - Tour de France.
109,00 €
Dres SANTINI TREK BLEND - Tour de France.
75,00 €
Rokavice SANTINI TREK 2019 RACE - Tour de France.
25,00 €
Kolesarske hlače SANTINI SLOVAKIA 2019
99,00 €
Excel v ekstremnih pogojih. Idealno za mraz in dež. Vzdržujte tople prilepljene prste, zaščitene pred svežim zrakom. Z neoprensko tkanino in termo varjenimi šivi. Zaprto zapiralo z zadrgo na zapenjanje z zadrgo z ježkom (Velcro) omogoča tesno zapenjanje okoli čevlja. Vključuje zadnji odsevni vložek pri vožnji v slabi svetlobi. Zaščita za trening, ne glede na to, kako slabo je vreme.
55,00 €
Boj proti hudim vetrom. Jakna za udobno prileganje za zaščito pred elementi. Natančno zasnovana z Everest tkanino, da stojijo do najbolj neprijaznih pogojev. Zasnovan, da traja, zanesljiv spremljevalec v zadnjem žepu.
59,00 €
Boj proti hudim vetrom. Jakna za udobno prileganje za zaščito pred elementi. Natančno zasnovana z Everest tkanino, da stojijo do najbolj neprijaznih pogojev. Zasnovan, da traja, zanesljiv spremljevalec v zadnjem žepu.
59,00 €
Boj proti hudim vetrom. Jakna za udobno prileganje za zaščito pred elementi. Natančno zasnovana z Everest tkanino, da stojijo do najbolj neprijaznih pogojev. Zasnovan, da traja, zanesljiv spremljevalec v zadnjem žepu.
59,00 €
Elegantne kratke hlače, ki praznujejo svetovno prvenstvo leta 1974, namenjeno ustreznemu dresu. Izdelan iz materiala 'Thunderbike Power' za posebno stisnjeno prileganje. Zagotavljajo dihanje in udobje zaradi mrežnega dizajna s poudarjenimi mavričnimi črtami. S surovim prijemalom za rezanje in Git Evo oblazinjenjem, jedro z zavijalno gelom za najdaljše vožnje.
110,00 €
Kratke hlače z motivom mavričnih črt na naramnicah v čast svetovnega prvenstva 1987. Oblikovan z največjim udobjem v mislih, vključuje silikonski oprijem, ki zagotavlja trdno prileganje med vožnjo. Idealno se ujema z beljak dresom za eleganten videz. S surovim prijemalom za rezanje in Git Evo oblazinjenjem, jedro z zavijalno gelom za najdaljše vožnje.
110,00 €
Kratke hlače v spomin na svetovno prvenstvo leta 1953. Elegantno oblikovana, da se ujema z Lugano majico z mavričnimi črtami na mrežastih opornikih. Zagotovljeno je dodatno zračnost in udobje. S surovim prijemalom za rezanje in Git Evo oblazinjenjem, jedro z zavihano gelom za najdaljšo vožnjo.
110,00 €
Besmrtno osupljivo zmago na svetovnem prvenstvu Eddyja Merckxa leta 1974. Strašen napad na predzadnji krog ga je postavil za prvega kolesarja, ki je zmagal na dveh velikih turnejah in svetovih istega leta. Ta posebej oblikovana majica zagotavlja maksimalno udobje. Vključuje zadrgo mavričnih črt in natisnjeno nalepko na zadnjem žepu. Narejena je iz lahke Kenobijeve tkanine na sprednji strani, na hrbtu pa je izdelana tkanina Shantung in rokavi v neobdelanem Bodyfitu.
95,00 €
Oblikovan z udobjem in slogom. Navdihnjen s zmago Stephena Rocheja na svetovnem prvenstvu leta 1987. Jersey vključuje posebej zasnovane mavrične trakove zip. Natisnjena nalepka na zadnjem žepu pojasnjuje, kako je Roche zmagal na dirki, potem ko je zadel v zadnjem krogu in se pomeril za zmago iz izbrane skupine v zadnjih 300 metrih. Narejena je iz lahke Kenobijeve tkanine na sprednji strani, na hrbtu pa je izdelana tkanina Shantung in rokavi v neobdelanem Bodyfitu.
95,00 €
Posebna izdaja majica, posvečena zmagi Fausta Coppija leta 1953. Udobna in elegantna, vključuje elegantno zadrgo z mavričnimi črtami. Plus natisnjena etiketa s podrobnostmi o tej izdaji dirke, kjer se je Coppi odrezal s preostalih 90 km za zmago za več kot 6 minut. Narejena je iz lahke Kenobijeve tkanine na sprednji strani, na hrbtu pa je izdelana tkanina Shantung in rokavi v neobdelanem Bodyfitu. Trojni zadnji žep, idealen za shranjevanje gelov in palic.
95,00 €
Popolno zip majica UCI World Champion design, izdelana iz lahke Kontatto tkanine na sprednji strani, ta majica z kratkimi rokavi vsebuje hrbet in rokavi v Cyber ​​Rider tkanini, neverjetno lahki, dihljivi in ​​raztegljivi! Neobdelani izrezani rokavi so izdelani v neverjetno elastični in udobni Bodyfit tkanini. Z uporabnim dolgim ​​zadrgo in trojnim zadnjim žepom, idealen za shranjevanje gelov in palic!
85,00 €
Vintage design in sodoben slog. Narejena je iz volnene preje, značilna je z vložki na prsih in desno roko z mavričnimi barvami in ima podrobnosti, kot so mrežasti vložki na straneh in elastične manšete, ki lahko obogatijo že prefinjeno obliko. Z dolgo zadrgo, praktično in udobno.
159,00 €
Različica za kategorijo Masters novega UCI svetovnega dresa. Popolnoma nova oblika, mavrične barve se izmenjujejo z belimi črtami. Majica s kratkimi rokavi Master World Champion s polno zadrgo na sprednji strani Kontatto tkanine z lahkimi elastičnimi rokavi in nazaj v Cyber Riderju. Trojni zadnji žep, idealen za shranjevanje gelov in palic.
85,00 €
Dihljiva in lahka s tkanino iz lapirja spredaj in zadaj. Zagotavlja izjemno udobje na kolesu. Natančno zasnovan trojni hrbtni žep se brezhibno prepleta v majico z dovolj prostora za shranjevanje. Mavrične črte na sprednji in zadnji strani za eleganten kontrast.
109,00 €
Dihljiva in lahka s tkanino iz lapirja spredaj in zadaj. Zagotavlja izjemno udobje na kolesu. Natančno zasnovan trojni hrbtni žep se brezhibno prepleta v majico z dovolj prostora za shranjevanje. Mavrične črte na sprednji in zadnji strani za eleganten kontrast.
79,00 €
Narejena je iz naše vodoodporne toplotne tkanine, obdelane z Aquazero. Zagotavlja, da boste ostali suhi, topli in udobni na vaših vožnjah. Prefinjene, a elegantne mavrične proge na levem tele bodo te pikice privlačne in uporabne v vaši zimski opremi.
149,00 €
Dirkalne rokavice z drsnimi rokavi. Zelo zračen in lahek, kot nalašč za vaše poletne vožnje. Za neverjetno udobje so opremljeni z edinstvenim UCI dizajnom.
25,00 €
Dirkalne rokavice z drsnimi rokavi. Zelo zračen in lahek, kot nalašč za vaše poletne vožnje. Za neverjetno udobje so opremljeni z edinstvenim UCI dizajnom.
25,00 €
Tradicionalna tekmovalna kolesarska kapica. Z osrednjim zračnim vložkom, ki preprečuje pregrevanje. Vključuje tudi šivane UCI obarvane trakove na vrhu kapice.
20,00 €
Visoko profilirane lahke in dihljive nogavice. Preveč vlage omogočajo, da hitro izhlapi. Narejene z vlakni Q-Skin, so anti-vonja in antialergijske. Z mavrično obliko.
13,00 €
Visoko profilirane lahke in dihljive nogavice. Preveč vlage omogočajo, da hitro izhlapi. Narejene z vlakni Q-Skin, so anti-vonja in antialergijske. Z mavrično obliko.
13,00 €
Jakna Vega XTREME je namenjena vožnji v najtežjih vremenskih razmerah. Vega XTREME, ki jo poganja POLARTEC-ova Windbloc tkanina, 3-slojni ščit z napredno mikroporozno membrano za maksimalno zračnost, nudi popolno zaščito pred vetrom in dežjem.
230,00 €
Mehka majica iz elastičnega bombaža in lycre, odlična za vaše prosti čas. S tiskanimi ekipnimi logotipi na sprednji in zadnji strani.
29,00 €
Majica z dolgimi rokavi iz tkanine Hotwind, s sprednjim, zadnjim, rokavi in vratom v termofleksu. Jersey je na svojem mestu z dvojnim silicijevim oprijemom. Udobje je zagotovljeno. Ozek kroj. Vključuje trojni zadnji žep s prostorom za dodatke.
99,00 €
Majica z dolgimi rokavi iz tkanine Hotwind, s sprednjim, zadnjim, rokavi in vratom v termofleksu. Jersey je na svojem mestu z dvojnim silicijevim oprijemom. Udobje je zagotovljeno. Ozek kroj. Vključuje trojni zadnji žep s prostorom za dodatke.
99,00 €
Kratek dres s kratkimi rokavi s surovo izrezanimi podolgovatimi rokavi za boljšo aerodinamično učinkovitost. Izredno lahka in trpežna tkanina Body Fit na hrbtni strani in rokavih zagotavlja osupljivo dirko in vrhunsko udobje med vožnjo. Prožnost in zaščita zahvaljujoč perforirani Rudy tkanini na sprednji strani.
109,00 €
Lahka in žepna vejica, izdelana iz kože na sprednji strani in mrežice na hrbtni strani, z regalnim dizajnom. Materiali zagotavljajo trajnost in izjemno zmogljivost, zato jih je enostavno shraniti, ne boste niti opazili, da jih imate v žepu.
75,00 €
Lahka in žepna vejica, izdelana iz kože na sprednji strani in mrežice na hrbtni strani, z regalnim dizajnom. Materiali zagotavljajo trajnost in izjemno zmogljivost, zato jih je enostavno shraniti, ne boste niti opazili, da jih imate v žepu.
75,00 €
Thunderbike lycra kratke hlače z W-max blazinico za najboljšo udobje med vožnjo.
79,00 €
Thunderbike moč lycra bibshorts z belo mrežo naramnicami, ki zagotavljajo najboljše prileganje. E-max blazinica za udobje med vožnjo.
89,00 €
Zimske luči z dirkalnim dizajnom v toplih termoflejih, idealne za vaše dolge vožnje v hladnem. Z oblazinjenjem E-max, ki zagotavlja udobje in mrežaste opore za večjo zračnost.
110,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica