Vračilo blaga

 
 
 
  • info@kolesarskidresi.si
  • +386 1 777 50 73 (9:00 - 16:00)
 
 
 
Uvod > Vračilo blaga
 
 
 

VRAČILO BLAGA

NISTE ZADOVOLJNI S PREJETIM BLAGOM?

Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga.

 

POSTOPEK ZA VRAČILO ALI REKLAMACIJO BLAGA:

  1. Blago lahko vrnete po pošti ali s posredovanjem kurirskih služb, kot priporočeno pismo na naslov: Packeta International s.r.o. - Depot Maribor, ID 904 81 768 – kolesarskidresi.si, Tržaška cesta 43, 2000 Maribor
  2. V paketu boste skupaj z blagom našli tudi obrazec za vračilo. Izpolnite ime in priimek, številko naročila, datum dostave blaga in številko svojega bančnega računa v obliki IBAN, na katerega vam bomo vrnili kupnino v 14 dneh od prejema elektronskega sporočila o blagu, ki ste ga nam poslali v vračilo. Ne pozabite podpisati tudi zahteve za odstop od pogodbe za nakup blaga (neposredno na obrazec, ki je priložen blagu).
  3. Prosimo, da nam v primeru reklamacije, dopišete še razlog za reklamacijo.
  4. Blago, ki ga vračate, mora biti neuporabljeno, v prvotnem stanju, z vsemi etiketami in originalno embalažo in vedno skupaj z izpolnjenim obrazcem. V nasprotnem primeru vam lahko zaradi te škode odštejemo od vsote vračila. Shranite si dokazilo o vračilu blaga (npr. dostavni dokument), dokler vam ne potrdimo, da smo blago prejeli.


Opozorilo pri vračilu blaga v 14-dnevnem roku: v primeru, da po vrnitvi dela kupljenega blaga končna skupna vrednost naročila kupca pade pod 69,00 € (kolikšna je najnižja vrednost naročila, pri katerem spletna trgovina kolesarskidresi.si zagotavlja brezplačno dostavo), vam dodatno zaračunamo še stroške dostave v vrednosti 4 EUR. Hvala za razumevanje.

 

Hvala. V najkrajšem možnem času bomo poskusili stvari popraviti tako, da boste kar najbolj zadovoljni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica