Kupujem prvič

 
 
 
  • info@kolesarskidresi.si
  • +386 1 777 50 73 (9:00 - 16:00)
 
 
 
Uvod > Kupujem prvič
 
 
 

KUPUJEM PRVIČ

Še nimate izkušenj z nakupovanjem prek spleta? Ste pri nas prvič? Postopajte po naših navodilih ali kadar koli stopite v stik z nami.

 

Če se boste pri nakupu odločali med večjo in manjšo velikostjo, vam svetujemo, da izberete večjo velikost. Če še vedno ne boste prepričani, pa se lahko zmeraj obrnete na center za pomoč uporabnikom, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

 
 

  • Na levi strani zaslona boste našli stolpec s kategorijami izdelkov in njihovimi podkategorijami.

Če se zanimate za kakšen izdelek, kliknite na njegovo ime ali sličico in odprle se vam bodo podrobnosti o izdelku. Tam boste našli vse potrebne informacije: opis, dimenzije, material, odtenek barve, dostopnost ipd. Prav tako si boste lahko ogledali slike izdelka. Če vas bo izdelek prepričal, kliknite na ikono nakupovalne košarice. Na takšen način lahko v košarico dodate vse izdelke, ki jih želite. V tem trenutku to še ni nakup, saj lahko vsebino košarice pred potrdilom naročila urejate.

 

  • Ko boste v košarico dodali vse želene izdelke, lahko z nakupom nadaljujete s preklopom na nakupovalno košarico.

 

Če želite izdelke odstraniti iz nakupovalne košarice, to storite s klikom na križec. S klikom na gumb »nadaljuj« boste postopoma vodeni k izpolnitvi vseh potrebnih podatkov za naročilo. Pomembno je, da navedete pravilen naslov za vročanje, elektronski naslov in telefonsko številko. V primeru, da boste vnesli napačen elektronski naslov, se lahko zgodi, da potrdila o prejetem naročilu ne boste prejeli in prav tako ne boste obveščeni o njegovem poteku.

 

Svetujemo vam, da jih pred oddanim naročilom pozorno preberete. Na koncu kliknite na gumb »Oddaj naročilo« in že v tistem bo naročilo zabeleženo. Pojavilo se bo potrdilo naročila, vključno s podatki za plačilo, to potrdilo pa boste prejeli tudi na elektronski naslov, ki ste ga izbrali.

V primeru, da vam naročila ne bi uspelo izpeljati, ali pa se bo pojavila kakšna tehnična težava, bomo vaše naročilo z veseljem obdelali prek elektronskega sporočila na našem centru za uporabnike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Polna (Desktop) različica